Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste impotriva caderii parului

Atat femeile cat si barbatii isi doresc o podoaba capilara de invidiat. Parul frumos si sanatos confera imaginea tineretii, stralucirea lui poate seduce sau pur si simplu inspira la mangaiere.


Dietoterapia


Va propunem un regim simplu pentru un par sanatos! In fiecare dimineata luati la micul dejun un iaurt, doua banane si un alt fruct. Acest fruct poate fi orice la alegere: o portocala, cateva capsune, un mar, cateva felii de pomelo, o ceasca de visine sau cirese etc. Dupa pofta dumneavoastra. Puteti bea o ceasca de cafea cu lapte.

Apoi la masa de pranz mancati o salata de cruditati cu ce doriti, numai sa includeti salata de cruditati. Dupa-amiaza consumati trei fructe, la alegere.

Urmati aceste sfaturi cel putin o luna de zile. Rezultatele sunt uluitoare!

Aromaterapia


Aromaterapia este foarte utila pentru cei care se confrunta cu o cadere a parului pe fond de stres. Folisiti aromaterapia la birou, in masina, in baia relaxanta din fiecare seara (in care va puteti invita si partenerul pentru a nu se simti neglijat zecile de minute pe care le petreceti in baie) etc. Ideea este sa gasiti momente in fiecare zi in care sa va realaxati. Uleiurile esentiale indicate pentru aromaterapie sunt: uleiuri esentiale de lamaie, de portocala, de orhidee, de lavanda, de lacramioara, de iasomie, de fructe etc.

Sucul de ceapa


Sucul de ceapa este renumit pentru efectele sale fantastice asupra parului. Functioneaz achiar si in cazul celor cu alopecie. Doar sa va permiteti sa urmati acest tratament...

Sucul de ceapa poate fi crud sau fiert. Fie pasati o jumatate de ceapa de dimensiuni medii si o amestecati cu putina apa, apoi va ungeti si va masati intens pielea capului si o lasati sa actioneze jumatate de ora, fie fierbeti in apa (intr-o cantitate de o ceasca) o ceapa, lasati solutia sa se raceasca si o aplicati in aceeasi maniera deja descrisa. La final va clatiti parul doar cu apa.

Acest suc (cel proaspat) a fost folosit chiar in studii si rezultatele au aparut chiar si la cei cu alopecie in doar o luna, aparand noi folisiculi de par si creascand fire acolo unde nu erau. Incercati, nu aveti nimic de pierdut, dar pentru a vedea rezultatele trebuie sa il aplicati in fiecare seara timp de cel putin o luna. Nu va faceti griji in privinta mirosului, dupa clatirea intensa cu apa acesta dispare, iar pana dimineata n mai exista deloc. Puteti folosi, pentru a va acomoda mai bine, n balsam de par care nu necesita clatire si care are o aroma foarte placuta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.