Setari Cookie-uri

3 Masti home-made care combat caderea parului

Caderea parului reprezinta o problema frecventa cu care tot mai multe persoane se confrunta, indiferent de varsta si sex. Cel mai mult acuza aceasta problema femeile, dar nici barbatii nu sunt scutiti.

Caderea parului reprezinta o problema frecventa cu care tot mai multe persoane se confrunta, indiferent de varsta si sex. Cel mai mult acuza aceasta problema femeile, dar nici barbatii nu sunt scutiti.


masca pentru caderea parului La barbati caderea parului este mai putin evidenta pentru ca ei au firul de par mult mai scurt decat la femeie si adesea nu se observa firele cazute. La femei insa caderea parului este mai usor de observat.

Care sunt principalele cauze ale caderii parului?



Cele mai intalnite cauze ale caderii parului sunt:

- Stresul de zi cu zi;

- Alimentatia nesanatoasa;

- Pierderea noptilor sau altfel spus odihna incorecta;

- Fumatul;

- Consumul excesiv de alcool;

- Diferite boli: pulmonare, hormonale, boli consumtive, diabet, boli de sange, boli infectioase etc.;

- Boli ale scalpului;

- Avitaminoze;

- Vopsirea excesiva sau utilizarea excesiva a produselor pentru par care duc la degradarea firului de par.

3 Masti home-made care combat caderea parului


Masca intens hranitoare



Puneti urmatoarele ingrediente intr-un castron: zeama de la o jumatate de lamaie, un galbenus de ou, o lingura de ulei de masline, o lingura de miere. Amestecati bine si apoi aplicat masca seara pe parul uscat. Lasati sa actioneze o ora, aspoi spalati parul cu sampon si folositi balsam. Masca se aplica de trei ori pe saptamana.

Masca revitalizanta



caderea parului Aceasta este o masca usor de obtinut care vitaminizeaza radacina si firul de par, impiedicand astfel ruperea sau caderea parului. Parul degradat este revitalizat, insa masca prezinta si o limita: varfurile despicate nu pot fi refacute, se recomanda tunderea acestora.

Cum se obtine masca

Citește și:
Se amesteca intr-un castron urmatoarele ingrediente: 20 de picaturi de vitamina A uleioasa (se gaseste in farmacii), o fiola de vitamina E (sau 10 capsule sparte – se foloseste doar continutul capsulelor), o lingura de suc de morcovi natural, un galbenus de ou, o lingura de lei de masline si o lingura de miere. Continutul se amesteca foarte bine si se aplica pe parul uscat, masand bine scalpul. Masca se tine o ora pe par. Se clateste cu sampon si se foloseste balsam.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.