Setari Cookie-uri

5 Tratamente exotice in functie de tipul parului

Cliche-ul bad hair day este mai mult decat adevarat pentru orice femeie. Sa nu te simti bine cu tunsoarea, stilul sau luciul parului tau iti afecteaza nu numai infatisarea, ci si moralul.

PENTRU PAR CU FIRUL GROS – Bateti doua oua si masati-va parul cu ele. Spalati-l dupa 10 minute (ajuta si la cresterea mai rapida a parului). Puneti mai multe frunze de telina in blender si apoi masati-va scalpel cu ele. Lasati sa actioneze 15 minute, apoi spalati.

PENTRU PAR FARA VOLUM – Aloe vera, cunoscuta in Indonezia sub denumirea de “limba aligatorului” este binecunoscuta in intreaga Asie pentru efectele ei benefice. Frunzele spinoase ale acestei plante contin o seva racoritoare, care este un elixir pentru durerile de cap. Mai precis, acest extract contine tannin care are efect antiinflamator si saponin – un emulgator natural. Taiati o frunza de aloe vera cu cutitul pentru a da de sucul lipicios. Masati-va scalpel cu acel suc. Ingredientele active ale plantei vor stimula foliculii si astfel veti obtine un par usor, insa plin de volum.

Citește și:

Un articol de Alexandra Ioan

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.