Setari Cookie-uri

5 masti homemade care combat caderea parului

Mastile homemade care combat caderea parului au avantajul ca sunt masti 100% naturale, confectionate in casa numai din produse naturale.

Masca de par homemade cu fructe

Aceasta masca homamde impotriva caderii parului ajuta la regenerarea firelor de par si la intarirea firului pe toata lungimea lui. Est o masca puternic energizanta si hranitoase. Se obtine amestecand: o felie de portocala si o felie de lamaie pisata, plus o lingura de miere, doua linguri de suc de morcovi facut la blender in casa si doua linguri de suc de mere. Se amesteca bine si se aplica pe par continutul, lasand sa actioneze o jumatate de ora. Se clateste parul cu sampon si balsam. Masca poate fi folosita de doua ori pe saptamana.

Masca homemade pentru parul degradat

Aceasta masca homemade previne caderea parului si reface firul degradat, avand efecte si in prevenirea varfurilor despicate. Daca aveti probleme cu caderea parului si cu firul care se degradeaza usor, va recomandam aceasta masca. Se obtine usor amestecand: o lingura de ulei de masline plus o lingura de ulei de floarea soarelui, un flacon ulei de ricin, zeama de la o jumatate de lamaie, o jumatate de sticluta de vitamina A uleioasa, doua fiole de vitamina E. Se amesteca bine si se pune continutul intr-un recipient spray. Se pulverizeaza continutul (nu mai mult de trei pufuri) dupa fiecare spalare, cand parul este curat si uscat. Aceasta masca poate fi folosita in permananeta, este un balsam natural pentru par sucat.

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.