Setari Cookie-uri

3 Metode pentru un fundulet ca al lui Kim Kardashian

Kim Kardashian este recunoscuta pentru formele ei apetisanta si funduletul mult prea bombat care a facut-o celebra. Multe persoane s-au intrebat daca fundul lui Kim Kardashian este natural sau nu, daca prezinta implant cu silicon sau nu, ori implant cu grasime proprie (situate greu de demonstrat).

Kim Kardashian este recunoscuta pentru formele ei apetisante si funduletul mult prea bombat care a facut-o celebra. Multe persoane s-au intrebat daca fundul lui Kim Kardashian este natural sau nu, daca prezinta implant cu silicon sau nu, ori implant cu grasime proprie (situate greu de demonstrat).

metode pentru marirea fundului precum Kim Kardashian


Kim Kardashian a facut totusi o ecografie pentru a demonstra lumii ca nu prezinta silicon in funduletul ei faimos. Totusi daca prezinta sau nu implant cu grasime prorpie ramane un mister, pentru ca nu poate fi dovedit ecografic daca tesuturile din zona fesiera sunt natural dezvoltate acolo sau nu.

fundul lui Kim kardashian
In tot cazul, noi va propunem cateva metode mai mult sau mai putin naturale prin care puteti dobandi un fundulet bombat si apetisant.

Exercitiile fizice


Cel mai natural si tonic fundulet se obtine prin intermediul exercitiilor fizice. Marimile optinute ale posteriorului sunt proportionale si de obicei armonizeaza perfect celelalte dimensiuni ale corpului, dar funduletul nu va deveni la fel de mare precum posteriorul lui Kim Kardashian.

Iata cele mai indicare exercitii:


exercitii fizice pentru marirea fundului

- Mersul in panta. Fie ca iti vei face timp pentru trasee montane (care sunt superbe, dar foarte obositoare), fie ca vei alege sa mergi la sala de fitness sa folosesti banda setata in rampa – oricare din aceste doua metode le-ai alege iti vei folosi muschii funduletului.

Poti sa alegi si urcarea scarilor, dar miscarea in acest caz este mai putin complexa si rezultatele sunt mai mici (dar suficiente fata de persoanele sedentare).

- Exercitii la sol: scorpionul, exercitii de lateralitate cu piciorul, extensiile si in general marea majoritate a exercitiilor care implica miscarea posterioara a picioarelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.