Setari Cookie-uri

3 Metode pentru un fundulet ca al lui Kim Kardashian

Kim Kardashian este recunoscuta pentru formele ei apetisanta si funduletul mult prea bombat care a facut-o celebra. Multe persoane s-au intrebat daca fundul lui Kim Kardashian este natural sau nu, daca prezinta implant cu silicon sau nu, ori implant cu grasime proprie (situate greu de demonstrat).

marirea fundului sau cum sa ai un posterior precum Kim Kardashian

Pentru a afla care sunt cele mai bune exercitii pentru un posterior ca cel al lui Kim Kardashian va sugeram sa cititi articolele de mai jos in care gasiti exercitii pentru fundulet:

5 Exercitii pentru un fundulet ferm

6 exercitii simple pentru un fundulet obraznic

Fitness pentru coapse si fundulet



metode pentru marirea fundului sau cum sa ai un posterior precum Kim Kardashian

Daca exercitiile fizice nu va sunt pe plac puteti adopta cateva metode chirurgicale cu rezultate sigure si... reglabile, adica va puteti stabili marimea fundului, forma posteriorului, precum si alte detalii pe care vi le doriti.


Implantul cu grasime proprie



Impantul cu grasime proprie este foarte cerut in zilele noastre atat pentru marirea sanilor cat si pentru marirea fundului.

Tehnica chirurgicala:


  1. Se preleveaza grasime proprie dintr-o zona abundenta, de obicei fie se modeleaza grasimea existenta deja la nivelul feselor, fie se preleveaza grasime din zona abdominala, avand doua efecte: subtierea taliei si marirea fundului.
  2. Tehnica include elemente de chirurgie estetica, astfel ca operatia se face sub anestezie generala;
  3. Postoperator urmeaza o perioada de refacere care este dureroasa, insa la final nu sunt vizibile cicatricile si posteriorul dorit a devenit realitate;
  4. Dezavantajul acestei metode consta in faptul ca dupa un timp grasimea se resoarbe si funduletul poate ajunge la dimensiunile sale intiale. Insa nu intotdeauna grasimea se resoarbe sau nu se metabolizeaza complet, de cele mai multe ori ramanand in buna masura la locul implantarii. In cazul maririi sanilor prin implant cu grasime proprie resorbtia este mai evidenta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.