Setari Cookie-uri

5 Masti Homemade care va protejeaza tenul in sezonul rece

Sezonul rece aduce cu sine si probleme de frumusete. Parul poate fi mai uscat, mai degradat, la fel si tenul poate suferi.

Sezonul rece aduce cu sine si probleme de frumusete. Parul poate fi mai uscat, mai degradat, la fel si tenul poate suferi.

masca homemade

Frigul, umezeala “ataca” pielea, o usuca si o deshidrateaza. Ridurile devin astfel mai evidente si tenul capata un aspect imbatranit. Va propunem astfel 5 masti homemade care va protejeaza tenul in sezonul rece.

5 Masti Homemade care va protejeaza tenul in sezonul rece


masca homemade cu iaurt si miere Masca hranitoare cu iaurt si miere


Este o masca homemade recomandata saptamanal, care hraneste in profunzime pielea, fiind bogata in vitamine si substante active care provin atat din iaurt, cat si din miere.

Se recomanda sa efectuati aceasta masca seara, inainte de culcare, dupa curatarea atenta a tenului.

Cum se prepara aceasta masca:


Aveti nevoie de un castron mic in care veti amesteca o jumatate de lingura de miere cu o jumatate de lingura de iaurt. Adaugati cateva picaturi de vitamina A uleioasa si amestecati bine pana cand obtineti un continut omogen. Se aplica masca pe ten, gat si bust in strat gros, lasandu-se sa actioneze circa jumatate de ora. Se clateste apoi doar cu apa calda.

Masca hidratanta pentru ten uscat

masca homemade pentru ten uscat
Atunci cand tenul uscat vine in contact cu frigul – asa cum se intampla in sezonul rece – pielea se deshidrateaza si mai mult, astfel ca toate simptomele tenului uscat se accentueaza si mai mult. O masca foarte hidratanta efectuata o data pe saptamana va poate scapa de toate aceste probleme dupa cateva utilizari saptamanale. Mai exact nu trebuie sa intrerupeti aplicarea mastii in vreo saptamana pentru a va putea bucura cat mai repede de efectele benefice ale acesteia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.