Setari Cookie-uri

Masti naturiste pentru frumusete cu efecte rapide inainte de Revelion

Revelionul se apropie si ne dorim sa fim mai frumoase ca oricand in noaptea de Revelion, oboseala sa nu se cunoasca pe chipurile nostre si eventual nici excesele facute de Craciun.

Revelionul se apropie si ne dorim sa fim mai frumoase ca oricand in noaptea dintre ani, oboseala sa nu se cunoasca pe chipurile nostre si eventual nici excesele facute de Craciun.

Masti naturiste pentru frumusete cu efecte rapide inainte de Revelion



Va propunem cateva masti naturiste pentru frmuseatea pielii, tenului si parului, cu efecte rapide ce merita incercate.


Masca intens hidratanta si regenerativa pentru par




Aceasta masca homemade este puternic regeneranta, hidrateaza intens firul de par si il hraneste.


Se amesteca intr-un bol: o lingura de ulei extravirgin, 15 picaturi de vitamina A uleioasa, o fiola de vitamina E sau cinci capsule sparte, o lingura de miere, o lingura de iaurt gras, zeama de la o jumatate de lamaie. Se obtine o pasta omogena care se aplica seara pe parul uscat. Se lasa sa actioneze o jumatate de ora, apoi se spala parul o singura data cu sampon si balsam. Se clateste cu apa din abundenta. Masca se face zilnic timp de doua saptamai. Se poate repeta cu pauza de o luna.


Masca purificatoare pentru ten



Aceasta masca este puternic astringenta, curata si inchide porii, hraneste tesuturile superficiale ale tenului.


Inainte de a aplica masca tenul se curata intens folosind sapun dermatologic si un buretel plasa.


Masca se obtine astfel: se amesteca intr-un castron o jumatate de castravete lung sau unul de gradina (initial taiat felii si macerat) cu tot cu zeama, 10 picaturi de zeama de lamaie, doua linguri de lapte gras, o lingura de miere, 5 picaturi de vitamina A uleioasa, 5 capsule sau o fiola de vitamina E. Se amesteca pana se obtine o compozitie omogena care se aplica pe tenul curat si se lasa sa actioneze o jumatate de ora. Se clateste apoi doar cu apa din abundenta. Masca este recomandata seara pentru a evita expunerea ulterioara a tenului la praf.


Scrub natural pentru piele



Aveti nevoie fie de un gel de dus natural, fie de un gel de dus din comert. Adaugati malai mare, necernut, zat de cafea sau miez de nuca. Este indicat sa folositi un burete din alge marine, un burete natural. Se recomanda sa folositi acest scrub si buretele natural la fiecare spalare.

Marsca intens hidratanta si regenerativa pentru pielea mainilor



Pielea mainilor ne tradeaza des adevarata varsta, tocmai de aceea trebuie sa acordam mainilor o atentie deosebita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.