Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste care combat punctele negre

Punctele negre sunt o forma de acnee cauzata de o secretie de sebuum in exces, care, in combinatie cu bacteriile din piele si poluarea din mediul inconjurator, creeaza aceste puncte cu aspect neplacut. Noi iti propunem cateva tratamente naturiste pentru combaterea punctelor negre.

Masca cu drojdie

O masca eficienta se face din 3 linguri de drojdie de bere amestecata cu apa de roze pana devine o pasta moale. Se aplica timp de 30 de minute. Se spala cu apa rece si se aplica o crema tonifianta sau apa termala.

Gomajul cu cafea sau bicarbonat de sodiu

Tratamente naturiste eficiente care combat punctele negre Dupa dilatarea porilor si extragerea punctelor negre se face un gomaj din zat de cafea amestecat cu zahar, putina miere si ulei de masline, apoi aplicati o masca de argila si la sfarsit inchideti porii cu apa termala. Aceasta masca poate fi facuta o data pe saptamana.

O lingura de apa minerala dezacidulata amestecata cu o lingura de bicarbonat alimentar si se face gomaj.

Masca cu rosii

Dupa ce stati la aburi si va extrageti punctele negre,puteti folosi felii de rosie. Acoperiti-va fata cu ele si tineti-le 10-15 minute. Clatiti apoi cu apa plata sau termala in care puneti cateva picaturi de lamaie.

Citește și:

Radacina de brusture

Radacina de brusture este recunoscuta ca fiind una din cele mai bune tratamente impotriva punctelor negre. Pentru un rezultat cat mai bun se prepara o crema din radacina de brusture: se fierbe pana se obtine o pasta groasa, se lasa la racit si se adauga miere si/sau zeama de lamaie.Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre frumusetea si ingrijirea pielii:

Remedii naturiste pentru combaterea punctelor negre

6 sfaturi pentru a preveni aparitia punctelor negre

Combate porii dilatati si punctele negre

Remedii naturiste impotriva acneei

Ghidul complet de ingrijire bio a tenului gras

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.