Setari Cookie-uri

6 Secrete ale modelelor Victoria Secret's

Modelele care semneaza cu casa de moda VS sunt noua generatie de frumusete care apar pe toate copertile marilor reviste si sunt implicate in cele mai spectaculoase campanii publicitare. Insa pana acolo e un drum lung.

`Misca-ti fundul` (si la propriu si la figurat) pe ringul de box si capoeira

`Misca-ti fundul` (si la propriu si la figurat) pe ringul de box si capoeira


Antrenamentul de box este ceea ce le mentine in forma pe Adriana Lima si Candice Swanepoel. Si ati vazut ce trupuri de zeite au!

De asemenea acest tip de exercitii a ajutat-o pe Lima sa scape de kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. La doar 6 luni dupa ce a adus-o pe lume pe Valentina, primul sau copil, modelul si-a recapatat formele care au facut-o celebra.

Potrivit shape.com, Lima a sarit in ring de 3 ori pe saptamana, la Aerospace High Performance Center in New York City, insa nu te speria, nu ai neaparat nevoie de o sala de fite ca sa te bucuri de beneficiile boxului. Incearca si tu!

Aceasta mai marturisea ca se foloseste si de Capoeira, o serie de execitii care imbina artele martiale cu dansul brazilian, care reprezinta exercitii cardio de mare intensitate. Capoeira te ajuta sa scazi in greutate, sa iti tonifici trupul, dar sa si te mentii sanatoasa.


Exercitiile intensive reprezinta modul prin care Candice isi pastreaza tonusul corpului. Ii place sa boxeze, activitate pe care a adaugat-o planului sau saptamanal de intretinere a siluetei. Modelul a dezvaluit ca face exercitii de cel putin 3-4 ori pe saptamana, combinand slabitul cu intarirea si tonifierea musculaturii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.