Cum sa combati caderea parului

Cum sa combati caderea parului

De ce ne cade parul?Stresul, alimentatia deficitara in nutrienti, accesoriile din materiale necorespunzatoare care sufoca firul de par, mostenirea genetica si predispozitia provocata de anumite afectiuni, dau nastere unor posibile motive ale caderii excesive a firelor de par.

Comunicat de presa

Companiile de produse cosmetice se intrec in prezentarea unor tratamente minune ce previn caderea parului, insa studii recente, arata ca doua treimi dintre femeile cu varsta intre 25 si 50 ani sunt in cautarea unui produs care sa stopeze aceasta problema. Aparatul Sunetics Clinical Laser Unit, este cel mai inovator laser folosit pentru stimularea scalpului si implicit a firului de par.

caderea parului tratament

Ciclul normal de crestere a parului este de 2-3 ani. Fiecare fir de par creste cu aproximativ un centimetru pe luna in timpul acestei perioade. Parul nostru se afla intr-o permanenta schimbare, astfel ca atunci cand 90% dintre firele de par se afla in perioada de crestere, celelalte 10% se afla in perioada de stagnare a cresterii. Dupa 3-4 luni, parul aflat in perioada de stagnare cade si alte fire de par incep sa creasca in locul lor.

De ce ne cade parul?

Stresul, alimentatia deficitara in nutrienti, accesoriile din materiale necorespunzatoare care „sufoca” firul de par, mostenirea genetica si predispozitia provocata de anumite afectiuni, dau nastere unor posibile motive ale caderii excesive a firelor de par. Problemele hormonale sau cele ale glandei tiroide sunt un alt motiv de cadere a parului.

Medicatia cu anticoagulante sau pentru tratarea gutei si hipertesiunii, anticonceptionalele sau antidepresivele poate avea de asemenea ca efect secundar pierderea podoabei capilare.

Caderea parului este un fenomen normal pentru fiecare dintre noi. O persoana pierde, in fiecare zi, intre 50 si 100 de fire de par. Insa atunci cand numarul firelor de par care cad este tot mai mare, iar podoaba capilara incepe sa se rareasca, lasand la vedere, in mod inestetic scalpul, se ridica un semn de intrebare asupra riscul ridicat de alopecie.”, a explicat dr. Anca Dobos, medic primar dermato-venerologie, competenta in Laser Chirurgical, din cadrul Clinicii Hyperion din Galati.

Singurul aparat din Romania care stimuleaza cresterea firului de par

caderea parului tratament

Progresele tehnologiei moderne permit reducerea, prevenirea sau chiar stoparea caderii parului, dupa doar cateva sedinte de tratament.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri