Setari Cookie-uri

Cum sa slabesti focalizat la nivelul abdomenului

Slabirea este un proces general de ardere a grasimilor din depozite, insa exista totusi o “preferinta” privind mobilizarea grasimilor din organism, astfel unele depozite scad mai repede de cat altele.

Cel mei usor se elimina surplusul de tesut gras de la nivelul gambelor, apoi al picioarelor – aceasta pentru ca membrele inferioare au muschi mari care consuma multa energie. Printre ultimele depozite adipoase care se elimina le enumeram pe ce de la nivel abdominal, de la nivelul partii posterioare a bratului si pe cele din partea laterala a bazinului (aripioare).

O alta problema pe care o intampina femeile atunci cand incearca sa slabeasca o constituie faptul ca isi doresc sa slabeasca focalizat, de exemplu sa isi subtieze talia fara a scadea volumul pieptului.

Cum sa slabesti focalizat in zona abdomenului

dieta slabire

Foto @ shutterstock_12189784

Dieta pentru silueta abdominala

Pentu a mobiliza continutul intestinal restant si a detoxifia colonul aveti nevoie de o dieta bogata in fibre alimentare si mai saraca in grasimi si zahar.

Citește și:

Iata ce este indicat sa consumati in dieta zilnica:

  • Cereale integrale – bogate in fibre naturale;
  • Fructe;
  • Legume crude
  • Carne la gratar – carne de pui, peste sau gratar;
  • Consumati multa apa
  • Evitati preparatele din porc, mezelurile, alimentele grase, prajite si alimentele fast-food, precum si sucurile, ducliurile, preparatele de cofetarie/patiserie.
    In felul acesta scapati de constipatie, va bucurati de detoxifierea colonului si ajutati organele abdominale sa functionese mai bine, reducand circumferinta taliei.

exercitii slabire in talie

Foto @ shutterstock_96418739

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.