Setari Cookie-uri

5 Pasi pentru ingrijirea intensa a tenului

Aspectul pielii este extrem de important pentru orice femeie. Asadar, cand vine vorba de ten, fiecare dintre noi isi doreste sa para mereu tanara!

Fiecare femeie isi doreste sa aiba o piele tanara si luminoasa! Urmand cinci pasi simpli in rutina zilnica de frumusete si ingrijire, si tu o poti avea!

piele mai tanara

Image © Shutterstock - 1288397

1. Pentru a arata mai tanara, curata-ti tenul corespunzator.

Curatarea corecta a tenului este extrem de importanta pentru o piele mai tanara si luminoasa. In fiecare zi, pielea ta absoarbe ulei, praf, machiaj si alte multe tipuri de impuritati. Tocmai de aceea, o curatare adecvata cu produsele recomandate tenului tau ajuta pielea sa se regenereze si reimprospateze.

Ideal ar fi ca atunci cand folosesti produsele de curatare sa te clatesti cu apa calduta si sa eviti sa le folosesti de mai multe ori pe zi deoarece pot provoca iritatii sau chiar acnee.

2. Pentru a arata mai tanara, exfoliaza-ti tenul cel putin o data pe saptamana.

Pentru a-ti ingriji tenul corect, este nevoie sa il exfoliezi cel putin o data, sau chiar de doua ori pe saptamana. Acest proces ajuta pielea sa devina mai luminoasa si mai fina. Mai mult, prin exfoliere scapi de celulele moarte de la suprafata pielii si pregatesti fata pentru o hidratare in profunzime.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.