Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate metode de infrumusetare ale vedetelor

Vedetele au adesea metode trasnite cand vine vorba de pastrarea tineretii. Terapia cu lipitori, cremele de fata cu venin, mastile cu placenta sau crioterapia sunt doar cateva dintre acestea.

Cataratul in copaci

Cataratul in copaci

Desi nu pare genul sportiv, Simon Cowell isi incepe ziua urcandu-se intr-un copac, producatorul American Idol marturisind ca aceasta catarare prin copaci a devenit deja un ritual - relateaza 9am.ro. El este de parere ca aceste apucaturi din copilarie il pastreaza alert pe parcursul intregii zile, scrie DailyMail.

In afara de activitatea fizica, Cowell isi administreaza si un cocktail de vitamine. Infuzia saptamanala de "sanatate curata" este formata din vitaminele C, B12 si magneziu si este administrata intravenos de catre o asistenta care face aceasta activitate chiar in biroul lui, oricat de ocupat ar fi.

"Este o senzatie de caldura", declara magnatul TV in varsta de 51 de ani, adaugand "ca poti simti toate vitaminele cum patrund in tine. Este foarte calmant".

Nu va temeti, fostul membru al juriului X Factor nu este singurul care face ciudatenii pentru a se mentine in forma si a opri timpul in loc. De la creier de vaca pana la placenta umana, lipitori si venin de sarpe, vedetele si-ar vinde si sufletul doar pentru a face rost de elixirul tineretii.

Aflati din slide-urile urmatoare care sunt cele mai ciudate metode ale vedetelor pentru a se pastra frumoase.


Sursa foto: en.wikipedia.org/wiki/File:Simon_Cowell.jpg

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.