Secrete anticelulita ascunse in bucatarie!

Cafea macinata, sare, rozmarin, chilli si migdale – remedii naturale impotriva celulitei

Secrete anti-celulita ascunse in bucatarie!

tratamente anticelulitice

Desi celulita nu reprezinta un pericol de sanatate, stim cu totii ca persoanele care sunt afectate de aspectul de “coaja de portocala”, cauta remediile naturale si tratamentele cele mai eficiente.

In momentul in care descoperiti un tratament natural potrivit voua si care da rezultate, este esential sa ramaneti fidele acestuia. Daca sunteti constante in aplicarea tratamentelor va veti da seama ca ati gasit un mod excelent de a trata problema, fara a apela la medicamente sau la chirurgie invaziva.” a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner si Chillishape.

In primul rand, nimic nu va face ca celulita sa dispara complet. Exista doar anumite tratamente pentru celulita, care reusesc sa minimizeze aspectul de ”coaja de portocala”. Multe dintre noi avem insa asteptari mari si suntem deseori dezamagite de efecte solutiilor incercate.

Citește și:

Atunci…care sunt reperele dupa care trebuie sa ne ghidam?

1.Sa fim constante cu tratamentele

Deseori incepem un anumit tratament, insa fie facem pauze lungi intre aplicari, fie renuntam complet dupa numai o luna. Pentru a putea vedea rezultate este nevoie de timp si perseverenta.

“Exista tratamente contemporane care in momentul de fata sunt eficiente pentru toata persoanele care le incearca. Uneori efectele se vad mai repede pentru anumite persoane si mai greu pentru altele. Trebuie respectate cu grija indicatiile de aplicare a tratamentelor, daca vreti sa eliminati celulita treptat, treptat, dar sigur.” a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner si Chillishape.

Nu faceti pauza mai mult de 3 zile de la tratamentul anti-celulitic .

2.Sa combinam tratamentele naturale cu sportul

Sportul-poate acest remediu va sperie un pic.Nu sunt multe persoane care sunt dispuse sa faca miscare in fiecare zi.
Insa odata ce veti observa cum pielea devine mai ferma si cum celulita incepe sa dispara, va veti da seama ca este unul din cele mai bune remedii, deoarece in permanenta se vad imbunatatiri ale aspectului pielii.
Faceti miscare minim 30 de minute pe zi, pentru a vedea rezultate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri