Setari Cookie-uri

5 Supertratamente care te scapa de celulita!

Celulita reprezinta o problema actuala de mare interes nu neaparat prin riscurile patologice pe care le are cat mai ales prin afectarea imaginii, astfel ca in special femeile se arata nemultumite de aparitia celulitei.

Pentru ca este vara si va doriti sa aratati excelent in costumul de baie va prezentam tratamente anticelulitice de succes.

5 Supertratamente care te scapa de celulita!

masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este un tip de masaj special conceput pentru a “topi” celulita. Trebuie sa stiti ca acest tip de masaj este agresiv si nu trebuie efectuat daca aveti contraindicatii privind traumatismele cutanate: trombocitopenie, afectiuni vasculare, tratamente cu risc, boli de coagulare etc.

tratamente naturiste celulita Dansul si inotul

Dansul si inotul sunt printre cele mai distractive si eficinete metode de combatere a celulitei. Sportul in general, alaturi de alimentatia sanatoasa, reprezinta unele dintre cele mai eficiente si rapide metode de eliminare a celulitei.

Dansul consuma multe calorii intr-un mod placut si remodeleaza armonios trupul, iar inotul reprezinta un masaj natural la nivelul pielii prin undele pe care apa le produce. Se recomanda un program de cateva ore pe saptamana pentru rezultate optime.

Citește și:

Dusul anticelulitic

Pentru ca celulita trebuie atacata pe mai multe planuri, putem incerca metode anticelulitice si la dus.
Avem ca optiuni gelurile anticelulitice, precum si periile de masaj anticelulitic special create pentru a fi utilizate sub dus. Este important sa utilizati aceste produse pentru ca, matematic gandit, faceti cel putin un dus pe zi, ceea ce inseamna ca zilnic luptati contracelulitei si perseverand veti obtine rezultatele dorite.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.