Setari Cookie-uri

10 Curiozitati fascinate despre SANI

Sanii femeii au ramas ca simbol al feminitatii, senzualitatii si maternitatii, reprezentand inca din cele mai vechi timpuri un real interes pentru barbati si totodata o zona a corpului deosebit de sensibila pentru femei.

Atentie insa, exista si situatii patologice cand o femeie poate avea par in exces – hirsutismul – o problema endocrina si nu numai.

sani curiozitati

Sanii isi pot creste volumul cu pana la 25% in timpul sexului

Cercetatorii sustin ca volumul sanilor poate creste cu pana la 25% in timpul unui act sexual daca femeia este suficient de excitata sexual. De asemenea excitarea sexuala duce la “umflarea” sanilor.

Sanii isi maresc volumul in sarcina, inaintea menstuatiei, la excitare si in unele patologii

Sanii isi pot modifica volumul. Astfel in sarcina dar si in alaptare sanii sunt mariti. Mai mult decat atat, sunt femei care afirma ca au ramas cu sanii mai mari dupa nastere.

Inainte de menstruatie, datorita fluctuatiilor hormonale, sanii cresc in volum si de asemenea devin durerosi. Sanii mai pot creste in volum cand femeia este excitata sexual, asa cum ati vazut mai sus, dar si in cazul unor patologii ca; chisturi mamare, tumori de san, mastoza, mastita, afectiuni endocrine etc.

Citește și:

sani curiozitati

Si barbatii pot alapta

Pare incredibil la o prima impresie insa unii barbati pot suferi de o dezvoltare anormala a glandei mamare. Desigur, este vorba despre o situatie patologica.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.