Setari Cookie-uri

Homemade: Balsam de par, antiperspirant si unt de corp preparate in casa!

Nimic nu este mai eficient decat un produs natural preparat chiar de tine, cu ingrediente atent alese, naturale 100% si fara niciun aditiv.

Balsam de par Homemade

Balsam de par Homemade


Aveti nevoie de un recipient spray gol, de exemplu un recipient ramas de la un alt balsam de par sau de la ulei de corp.

Preparati separat urmatorul amestec: o sticla de ulei de ricin, doua linguri de ulei de masline extravirgin, zeama de la o jumatate de lamaie, o jumatate de sticluta de vitamina A (se procura de la farmacie) si doua fiole de vitamina E (sau 30 de capsule sparte daca nu gasiti fiole). Se adauga dupa preferinta cinci picaturi de ulei esential (de lavanda, iasomie, magnolie etc.).

Amestecul se pune in recipientul spray. Se recomanda sa il utilizati dupa fiecare spalare pe parul ud. Nu pulverizati mai mult de trei pufuri pentru intregul par, iar daca aveti parul scurt doua pufuri sunt suficiente. Se recomanda sa utilizati acest balsam natural dupa fiecare spalare. Faciliteaza cresterea si regenerarea parului, inhiband degradarea acestuia si aparitia firelor despicate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.