Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste exfoliante pentu tenul tau

Cand vine vorba de frumusete, cele mai blande si eficiente tratamente sunt cele naturale. Ingredientele pure si deloc toxice ale remediilor naturiste prezinta efecte de intinerire si revigorare a pielii, tenului, parului si unghiilor.

Pentru o buna ingrijire a tenului este nevoie ca saptamanal sa il exfoliem bland, apoi sa il hidratam. Indepartearea stratului de celule moarte de la suprafata tenului sporeste difuziunea substantelor hranitoare din mastile sau tratamentele hidratante aplicate ulterior. Asadar, primul pas in ingrijirea intensa a tenului il reprezinta exfolierea.

tratamente naturiste exfoliere ten

Va propunem cateva dintre cele mai eficiente metode de exfoliere a tenului, acestea fiind apreciate pentru actiunea lor blanda si pentru absenta totala a toxicitatii ingredientelor.

Tratamente naturiste exfoliante pentru tenul tau

Malai si ulei extravirgin de masline

Uleiul extravirgin de masline hraneste intens celulele tenului, are rol emolient si regleaza secretia de sebum. Malaiul exfoliaza fin si delicat, continand glucoza care hraneste tenul.

tratamente naturiste exfoliere ten Pentru acest tratament aveti nevie de:

Citește și:
  • O lingura rasa de malai;
  • O lingura rasa de ulei de masline.

Pregatiti tenul: inmuiati porii stand cu fata deasupra unui vas cu gura larga, ce contine apa fierbinte. Aburii calzi deschid porii si fac ca tenul sa fie usor de curatat.

Spalati apoi fata cu un burete plasa si gel de ten. Este important sa curatati bine tenul de praf si impuritati inainte de a aplica tratamentul exfoliant.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.