Setari Cookie-uri

26 Miracole naturiste pentru un par ca de matase

Parul stralucitor, suplu si matasos, radiind de vitalitate si sanatate, este visul oricarei femei. Pentru a avea un par frumos intotdeauna, mergeti pe mana acestor 26 de miracole naturiste!

Miracolul 7: Totodata, clatitul parului cu bere (dezacidulata) sau cu apa in care ai adaugat putin se numara printre cele mai vechi, populare si eficiente metode de redare a stralucirii parului.

Miracolul 8: Un alt secret pentru mentinerea aspectului sanatos si lucios al parului este bicarbonatul de sodiu. In cantitati mici, infime, adaugat in samponul obisnuit, contribuie eficient la indepartarea murdariei si a sebumului, lasandu-l curat si matatos.

Miracolul 9: In plus, iti poti masa scalpul pur si simplu cu bicarbonat de sodiu repetand procedeul de cateva ori pe luna. Clateste foarte, foarte bine cu apa. In fazele incipiente, parul va parea uscat si tern, insa dupa cateva intrebuintari si saptamani, vei observa ca parul tau devine mai moale, mai stralucitor, fara urme de matreata in el. Bicarbonatul de sodium absoarbe sebumul de la radacina parului, indepartand in schimb celulele moarte de pe pielea capului.

Citește și:

Miracolul 10: Oul a reprezentat dintotdeauna ingredientul secret al parului stralucitor. Amesteca 2 albusuri de ou cu putin ulei de maslin si putin ulei de ricin, putina apa calduta si aplica aceasta mixtura pe par si scalp timp de 10 minute. Ii vei constata efectele de netezire si hidratare.


Descopera celelalte tratamente naturiste pe care sa le incerci in articolul: 26 de miracole naturiste si secrete grozave pentru un par lucios, stralucitor by Garbo.ro

Foto homepage: Copyright Subbotina Anna - Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

10 secrete nemaipomenite pentru ten si par tocmai din bucataria ta!

10 Tratamente naturiste care combat caderea parului!

Mituri interesante despre femeile cu par roscat

DIETA pentru un par frumos si sanatos

Tratamente naturiste pentru combaterea matretii

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.