Setari Cookie-uri

Masti si tratamente rapide de infrumusetare inainte de Revelion

Zilele pana la intrarea in Noul An sunt numarate, dar este inca timp suficient sa ne rasfatam si sa ne ingrijim - asadar va propunem masti si tratamente naturiste de infrumusetare cu efecte rapide inainte de Revelion.

Masca intens regeneranta si revitalizanta pentru par

Aceasta masca este indicata tuturor tipurilor de par pentru ca prezinta un efect de reglare a secretiei de sebum la nivelul scalpului.

masca naturista in casa pentru par, caderea parului, stralucirea parului, regenerarea parului

Mod de preparare: se amesteca intr-un bol o lingurita de ulei de ricin sau ulei de argan, 15 picaturi de zeama de lamaie, 15 picaturi de vitamina A uleioasa, o fiola de vitamina E, 2 lingurite de miere, un galbenus de ou, doua linguri de zeama de grapefruit rosu, o lingurita de alcool (tarie de peste 15% vol). Ingredientele se amesteca bine pana se obtine o solutie omogena.

Mod de aplicare: este important sa pipetanati bine parul inainte cu un pieptan des. Incepeti pieptanarea de la varfuri, cu rabdare, astfel incat sa nu rupeti firele de par – capatand mai tarziu acel aspect cu fire rebele. Aplicati apoi masca masand energic doua minute la radacina parului (este important sa stimulati circulatia la nivelul scalpului).

Citește și:

Intindeti apoi masca pe tot parul, pieptanati cu o perie rara si aplicati un prosop cald pe cap (incalzit in cuptor sau pe calorifer). Lasati masca sa actioneze o ora. Pentru a fructifica timpul, puteti in acelasi timp sa folsiti si masca de mai sus pentru ten.

Samponati apoi parul de doua ori si folositi balsam.

foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.