Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Arborele de tamaie ascunde in scoarta sa o bogatie foarte apreciata de doamne: ingredientul care face ridurile sa dispara! Desi in trecut ridurile erau tratate cu un amestec din ceara, tamaie, uleiuri si suc fermentat de plante, acum cosmeticele sunt mult mai usor de utilizat, mai prietenoase cu pielea ta si mai eficiente pe termen lung.

Egiptenii, beduinii si triburile africane au invatat, de-a lungul timpului, sa foloseasca acest dar al naturii transformand rasina de Boswellia Carteri in ulei esential de tamaie sau olibanum, ingrediente folosite astazi ca materie prima principala in numeroase produse cosmetice de ingrijire a tenului.

Uleiul de tamaie are un rol important pentru infrumusetarea pielii deoarece hidrateaza profund si intretine tenul tanar, mentine pielea ferma si previne aparitia liniilor ridurilor, pe cale naturala.

Cercetarile au dovedit ca acelasi ulei esential de tamaie este un bun tonic, eficient in vindecarea inflamatiilor pielii, depigmentarii sau acneei. Extractul de tamaie se foloseste si in industria parfumurilor, datorita calitatii sale de a se evapora incet.

Tratamentele cosmetice bazate pe substante naturale nu sunt capabile sa stearga definitiv ridurile, asa cum nici produsele foarte scumpe nu o pot face; ele pot insa diminua ridurile existente, pot incetini procesul de formare a ridurilor si pot da fermintate fetei. Cele mai bune servicii ni le fac cremele nutritive de noapte, care vin in sprijinul procesului natural de regenerare a pielii, dandu-i un plus de energie.

Foto@Shutterstock.com

Cum sa scapi de energiile negative din locuinta ta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: