Setari Cookie-uri

(P) Hyseac - combate acneea !

Acneea afecteaza in prezent 80% dintre tineri si adulti, insa, cele mai afectate sunt femeile cu varste cuprinse intre 20-39 ani. Impreuna cu tratamentul medicamentos, ingrjirea pielii cu produse dermato-cosmetice trebuie sa fie o prioritate.

Produse de igiena zilnica:

Hyseac Gel 150ml – Produs de igiena zilnica, special conceput pentru pielea grasa/ mixta cu sau fara acnee. Contine o baza de spalare vegetala, fara sapun, ce nu irita pielea, piroctonolamina (rol anti-bacterian), extract de epilobe (actiune anti-seboreica si matifianta) si Apa Termala Uriage. Hipoalergenic, non-comedogenic, nu contine sapun si nici parabeni. Parfumul delicat specific gamei Hyseac.

Se aplica pe piele, se spumeaza apoi se clateste cu apa. Barbatii il pot folosi ca gel de barbierit, mai ales cei cu foliculita barbii.
Pret recomandat : 46RON

Hyseac Masca Gomanta 100ml – ingrijire 2 in 1: masca si gomaj - absoarbe, netezeste si matifiaza prin actiunea kaolinului (argila), glicerinei si Apei Termale Uriage si a Acidului Malic (sebo-regulator). Hipoalergenica, non-comedogenica, fara parabeni. Se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana.
Pret recomandat: 43RON

Citește și:

In luna martie, descopera ofertele speciale in farmaciile CENTROFARM, HELP NET, SENSIBLU!

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.