Consultatii gratuite pentru tratarea acneei

Consultatii gratuite pentru tratarea acneei
Kudika
25 Martie 2013

In perioada 25-27 martie 2013 Laboratoarele La Roche-Posay alaturi de Centrele Medicale BIODERM organizeaza consultatii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee intalnite la adolescenti si adulti.

Comunicat de presa

Acneea – o afectiune cu urmari psihologice

Pentru tineri, impactul psihologic al imperfectiunilor aparute la nivelul fetei este important, deoarece acestea apar la o varsta in care ei isi construiesc identitatea. Cu toate acestea, la nivel European, numai 1 adolescent din 3* apeleaza la sfatul unui specialist – medicul dermatolog – pentru a putea trata eficient aceasta afectiune. In cazul adultilor, conform unui studiu la nivel european, 51% dintre femeile cu varste cuprinse intre 20-29 ani si 35% dintre femeile cu varste cuprinse intre 30-39 ani prezinta diferite forme de acnee adulta.

acnee consultatii gratuite
„Atat in cazul tinerilor cat si in cazul adultilor, acneea este o afectiune care nu trebuie neglijata. Avand in vedere ca formele acneei sunt multiple si variaza de la persoana la persoana, pentru un tratament eficient si personalizat al acneei recomandam un consult de specialitate la medicul dermatolog.” spune domnul doctor Lucian Russu, Medic Specialist dermato-venerologie, Bioderm Medical Center.

La Roche-Posay vine astfel cu solutia completa de curatare si ingrijire a tenului cu tendinte acneice: Produsul Effaclar Gel- ce curata pielea in profunzime lasand un ten proaspat si curat si crema hidratanta Effaclar DUO, un produs creat special pe nevoile si dorintele tinerilor si adultilor.Cu ajutorul ultimei tehnologii in domeniu, Effaclar DUO ofera o hidratare de durata tenului, in acelasi timp diminuand secretia de sebum si eliminand cosurile si punctele negre. “ declara Miruna Biziniche, Medical Manager La Roche-Posay.

Consultatiile vor avea loc in cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucuresti: Eminescu, Pipera Nord, Floreasca, Vasile Lascar pe baza de programare telefonica la numarul 031 9101, incepand cu 18 martie.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri