Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru TEN pe baza de miere

Oricate masuri de precautie ne luam, nu ne putem feri 100% de razele de soare si implicit de efectele acestora asupra tenului nostru.

Comunicat de presa

De aceea, specialistii in cosmetica apicola Apiestetic au conceput o serie de tratamente post-expunere la soare, astfel incat, la finalul verii sa ne putem mandri nu numai cu un bronz frumos, dar si cu un ten sanatos si hidratat!

Deshidratare, acnee, sebum in exces – efectele unei sedinte de bronzare

Principala problema legata de expunerea la tratamentenaturiste pentru ten pe baza de miere soare este data de faptul ca efectele razelor ultraviolete nu se vad imediat, ci peste 5, 10, 20 de ani, cand sesizam un numar mai mare de alunite, aparitia petelor maronii, pierderea elasticitatii pielii si accentuarea celulitei.

Ce vedem insa imediat dupa o “baie de soare” este: o diminuare a secretiei de sebum, in cazul persoanelor cu ten gras, o mascare a punctelor negre si estomparea punctelor rosii de acnee. Nu trebuie insa sa ne lasam pacaliti de toate aceste efecte pozitive, deoarece ele sunt de foarte scurta durata.

Citește și:

“In urma expunerii la soare, indiferent de tipul de ten pe care il avem, efectele secundare nu ezita sa isi faca aparitia. In cazul persoanelor cu ten gras, vorbim despre o accentuare a secretiei de sebum de catre glanda sebacee, in cazul persoanelor cu ten uscat este vorba despre o deshidratare intensa a epidermei, iar in cazul persoanelor cu un ten cu tendinte acneice observam o agravare a afectiunii”, a explicat Neli Pfeiffer, specialist cosmetician, manager Apiestetic.

Efectele soarelui: accentuarea celulitei si a vergeturilor

Trebuie sa avem insa in vedere si faptul ca, efectele razelor de soare nu se fac simtite numai la nivelul fetei, ci si la nivelul intregului corp.

Stiati ca expunerea intensa la soare poate duce la accentuarea celulitei si a vergeturilor?

Sau ca razele ultraviolete in exces, duc in timp la pierderea elasticitatii tesuturilor?

Citește și:

Explicatia acestui fenomen este simpla: prin expunerea excesiva la soare pierdem apa din tesuturi si impreuna cu ea si substantele nutritive. Acest lucru duce la aparitia unei circulatii sangvine deficitare si la scaderea tonusului organului cutanat.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.