Ritualul amazonian de relaxare si rasfat de la Maria Galland

Ritualul amazonian de relaxare si rasfat de la Maria Galland
Kudika
24 Iulie 2013

Ai visat vreodata sa ajungi in paradisul amazonian?

Comunicat de presa

Un paradis al relaxarii si un concept exceptional de la Maria Galland.

Imagineaza-te purtat de murmurul vantului, simte razele soarelui si admira puritatea unui ceremonial exceptional de relaxare si intinerire pentru corp si minte.

Va propunem un tratament holistic de ingrijire a pielii ce se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Un ritual al echilibrului, ce emana o armonie interioara si o stare de bine predominanta, o expeditie luxurianta cu ingrediente active, exclusiv amazoniene.

rasfat ritual amazonian

Parfumul boabelor de tonka si uleiuri din fructul pasiunii – cu ce iti poti rasfata simturile

Lasa-te invaluit de parfumul rafinat al boabelor de tonka, de mireasma uleiurilor naturale din cupuacu, babassu, andiroba, buriti, murumuru, fructul pasiunii, cacao si nuci fine de macadamia, elemente pretioase care iti reincarca bateriile cu vitalitatea abundenta si varietatea vegetatiei amazoniene.

Ritualuri de vis cu parfumuri exotice

Tratamentul incepe prin masarea pielii cu un exfoliant delicat ce confera o minunata senzatie de finete si fermitate.

Pornind de la gat, de-a lungul coloanei vertebrale pana la talpa piciorului, corpul este rasfatat apoi cu untul pentru ingrijire Pasiunea Amazonului, care va lasa pielea moale si supla.

Continutul extrem de bogat in ingrediente pretioase amazoniene, cum ar fi cupuacu, babassu, andiroba, buriti, murumuru, fructul pasiunii si cacao, va conferi pielii suplețe, confort si elasticitate. Usor incalzit, untul va fi absorbit cu usurinta, fara a lasa urme de grasime.

Urmeaza, apoi, un masaj extrem de relaxant cu ruloul de lemn pretios de prun. Aromele sale luxuriante vor aduce o starea de armonie interioara, la fel ca in inima padurii tropicale.

Ritualul continua cu masca pe baza de praf de pudra din Amazon, bogata in minerale si oligo-elemente, ce se incalzeste usor inainte de aplicare. Astfel, elementele naturale din padurilor amazoniene iti vor invalui pielea intr-o incantatoare caldura, oferind un placut efect “spumant” si stimulant. Pielea ramane purificata si hidratata, iar tensiunea si stresul vor fi rapid alungate.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri