Setari Cookie-uri

Iulia Preda te invata: Cum sa iti pregatesti 3 masti impotriva ridurilor

A ne ferim de semnele batranetii este imposibil, dar sa imbatranim frumos, cu gratie, ne sta tuturor la indemana. Putem amana procesul de imbatranire al pielii atat cu ajutorul exercitiilor fizice, a unui regim de viata echilibrat, care sa includa suplimente de acizi grasi esentali cum ar fi uleiul de somon, dar si apeland la masti naturale 100% ce au la baza legume, fructe si ierburi!

Masca cu alge marine:

Se amesteca : 3 linguri de alge marine ( ofera minerale care ajuta in hidratarea pielii), 2 linguri de gel cu Aloe Vera (sustine producerea de colagen a pielii), 4 picaturi de ulei esential de fenicul (netezeste ridurile si sporeste elasticitatea pielii).

Cum sa-ti pregatesti singura 3 masti home-made impotriva ridurilor
Sursa: Shutterstock masca alge marine

Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara cat si in strainatate printre care: cursuri postuniversitare de cosmetica farmaceutica in cadrul Facultatii de Farmacie din Atena, cursuri de mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie cat si celebrele cursuri ale Scolii de Parfumerie La Grasse - Franta.

Un articol via Envy.ro - Ghidul tau de moda si Shopping online

Iti mai recomandam sa citesti pe Envy.ro:

5 lectii de viata de la Coco Chanel

Trendurile verii in materie de palarii si accesorii de par

Esti cu muuult mai frumoasa decat crezi! - Experiment social-emotionant Dove

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.