Setari Cookie-uri

Masti Homemade care combat CADEREA PARULUI

Caderea parului reprezinta o problema cu care se confrunta atat femeile, cat si barbatii. Daca de cele mai multe ori avem tendinta de a ne concentra asupra unui tratament, trebuie sa stiti ca in cazul caderii parului ar trebui sa acordam un interes major in special cauzei care se ascunde in spatele acestui simptom.

masti homemade de preparat in casa pentru caderea parului Se amesteca bine ingredinetele, apoi se aplica masand energic pret de cateva minute la radacina parului.

Se infasoara pe cap un prosop fierbinte pentru a stimula circulatia la nivelul scalpului si a facilita absorbtia elementelor nutritive din masca. Se lasa masca sa actioneze pret de minim o ora. Spalati apoi parul cu sampon. Puteti folosi balsam.

Masca este indicata de maxim doua ori pe saptamana.

Masca cu petrol pentru caderea parului

Masca cu gaz este folosita de multa vreme, cu rezultate foarte buna chiar si in zilele noastre, cand multe produse cosmetice nu egaleaza efectele acestei masti.

Se amesteca intr-un bol o lingura de gaz, un galbenus de ou, o lingurita de tinctura de urzica, o lingurita tinctura de ardei iute si o lingurita de tinctura de brusture. Este o reteta veche cu foarte bune rezultate. Masca se aplica seara, pe parul uscat, se maseaza bine radacina firului de par pret de minim 3 minute, apoi se aplica o punga, peste care infasuram un prosop fierbinte.

Citește și:

Masca se lasa sa actioneze 30 de minute. Un timp mai indelungat ar duce la accentuarea efectelor gazului si ar putea produce simptome de arsura, de aceea este recomandat sa nu lasati masca mai mult de 30-40 minute.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.