Setari Cookie-uri

Untul de Shea - secretul de frumusete pentru pielea ta

Untul de Shea intareste sistemul de aparare al pielii, preintampina iritatiile, ofera o protectie celulara eficienta, hraneste si protejeaza pielea. In acelasi timp, untul de Shea reprezinta un filtru UV natural.

Comunicat de presa

Untul de Shea - beneficii

Untul de Shea reprezinta unul dintre cele mai importante ingrediente utilizate in industria cosmetica, care nu poate lipsi nici din cele mai luxoase saloane de infrumusetare datorita proprietatilor lui aproape miraculoase. Cu un continut bogat de minerale, de vitamine (A, E, F, K) si de acizi grasi esentiali, untul de Shea face adevarate minuni.

Fiind un antioxidant puternic, neutralizeaza elementele nocive, radicalii liberi, eliminand efectul de imbatranire al acestora, protejeaza tesutul de efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete. unt de shea

Untul de Shea - revitalizant si hidratant pentru pielea uscata

In acelasi timp, are o excelenta capacitate de reparare, un puternic efect revitalizant, hidrateaza si reface pielea uscata, prevenind descuamarea. Trebuie subliniata si capacitatea untului de

Citește și:

Shea de a stimula productia de colagen, aceasta proteina ce alcatuieste esafodajul ce asigura tineretea si supletea pielii. Avand o extraordinara capacitate de regenerare, combate eficient ridurile, liniile fine si asa-numita laba gastei.

Untul de Shea intareste sistemul de aparare al pielii, preintampina iritatiile, ofera o protectie celulara eficienta, hraneste si protejeaza pielea, previne alergiile.

In acelasi timp, untul de Shea reprezinta un filtru UV natural. Este util si in ingrijirea pielii capului, in combaterea matretii si pentru hranirea intensiva a parului.

Este si un excelent remediu in cazul dermatitelor, eczemei si acneei si, chiar mai mult, are rezultate impresionante chiar si in cazul psoriazisului, rezultate confirmate si de un raport al Ministerului Sanatatii din Franta, bazat pe un studiu al unui grup de dermatologi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.