Setari Cookie-uri

10 Tratamente naturiste care iti intineresc tenul

Remediile naturiste sunt intotdeauna primele indicate in materie de frumusete, acestea fiind lipsite de toxicitate si efecte adverse. Va punem la dispozitie o gama de produse Bio si Organice care revitalizeaza tenul, il purifica si totodata estompeaza ridurile.

Nectar regenerant - contur ochi

Nectar regenerant - contur ochi

Crema specifica delicata, special formulata pentru hidratarea,hranirea optima si protectia corecta a conturului ochilor. Principiile active pretioase continute au o actiune de hidratare si calmare, conferind conturului ochilor o imagine relaxata, luminoasa si proaspata.
Disponibila in magazinele Bio-Cosmetics; Pret 79,5 lei
Pe baza de Iarba stupilor, ulei de Luminita de noapte, α-bisabolol (din flori de Musetel) - calmant, anti-inrosire, Galbenele (cicatrizant, anti-pungi),Sulfina galbena (relaxant, calmant), unt de Shea (emolient, elasticizant), ulei de Avocado (revitalizant, hidratant), fitosqualane, suc pur de Aloe vera, Coada-soricelului (reepitelizant, calmant), extracte de Musetel, ulei de Grepfruit(bacteriostatic), Trandafir (vaso-protectiv), ceara de Orez, balsam de Menta, vitamina E, proteine din germeni de Grau (vitaminizant), provenind din culturi biologice şi având binecunoscutele proprietăţi hrănitoare si hidro-restitutive.
Testat dermatologic. Nu contine parabeni si conservanti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.