Setari Cookie-uri

Frumusete de diva: Ce tratamente aleg vedetele autohtone pentru a fi frumoase de Sarbatori

Cate ore petreceti, de obicei, in saloanele de infrumusetare pentru a arata perfect de Sarbatori?

Comunicat de presa

De la tinuta ideala, coafura in tendinte si make-up-ul intact, la cele mai fine detalii, precum tenul fin, semnele de imbatranire sau chiar, petele inestetice cauzate de radiatiile solare, majoritatea femeilor isi doresc sa arate impecabil in ziua de Craciun, si, in special, de Anul Nou, pentru a capta atentia tuturor celor din jur cu frumusetea lor naturala. Solutia tuturor grijilor estetice vine chiar de la Doamna Craciun, la Polul Nord fiind deja folosit cu succes tratamentul BBL Forever Young, care reuseste sa dea anii inapoi inca de la prima sedinta.

O descoperire revolutionara in industria cosmetica este BBL (Broad Band Light), cea mai puternica si eficienta modalitate pentru a incetini imbatranirea si a intoarce in timp pielea lezata de soare. In prezent, niciun alt produs de ingrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot sa imbunatateasca aspectul pielii imbatranite asemeni BBL Forever Young.

Citește și:

Cum functioneaza tratamentul?

Tratamentul Forever Young este realizat prin intermediul laserului Sciton, care foloseste acest tip special de lumina, BBL, obtinut prin tehnologia unor lampi gemene. Tratamentul ajuta la restaurarea modelului de expresie genetica a pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara.

Pacientul isi va recapata tineretea in maximum 30 de minute, fara sa resimta orice fel de durere. Tratamentul incepe prin aplicarea unui gel, pentru ca apoi sa fie aplicata lumina. In functie de probleme, acesta poate fi realizat pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si chiar spate. Mai mult decat atat, Forever Young este singra procedura antiaging ce trateaza si previne, in acelasi timp, petele de batranete (keratoza senila), petele de soare (keratoza solara), pistruii (efelide), dar si rosaceele, venectaziile sau hemangioanele, care dispar dupa prima sau a doua sedinta. Se recomanda 3-5 sedinte pe an, pe tot parcursul vietii, fiind o rutina de ingrijire care face timpul reversibil. Pretul unei sedinte Forever Young este de 200 euro.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.