Setari Cookie-uri

5 solutii pentru a scapa de CELULITA pana la vara!

Celulita, vesnicul dusman al femeilor, afecteaza aproape orice reprezentanta a sexului frumos: se estimeaza ca 9 din 10 femei sufera de aceasta boala a tesutului adipos.

Cele mai frecvent afectate zone sunt coapsele, fesele si abdomenul, dar nu este neobisnuit sa intalnesti piele cu aspect de coaja de portocala si la nivelul bratelor sau gambelor.

In functie de severitate, celulita este clasificata in 4 stadii - primul, cel mai bland, este vizibil doar la strangerea pielii, in vreme ce ultimul, stadiul IV, se observa cu ochiul liber, avand forma unor denivelari macronodulare inestetice la nivelul pielii.

Leac miraculous pentru celulita nu exista. Asadar, daca i-ai declarat razboi, e bine sa te inarmezi cu rabdare si sa iti setezi asteptari realiste: celulita este un inamic cu care te vei lupta toata viata. Cu cat incepi razboiul mai repede, cu atat mai bine va fi.

Solutiile pe care ti le prezentam in randurile ce urmeaza au dat cele mai bune rezultate de pana acum in lupta anti-celulita. Iti recomandam sa te documentezi serios pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru tine si sa incepi cat mai repede sedintele pentru a-ti etala cu mandrie corpul pe plaja.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: femeie cu celulita moderata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.