Epilarea cu laser sau IPL? Afla ce spun specialistii

Epilarea cu laser sau IPL? Afla ce spun specialistii

De ce sa va mai chinuiti cu firele de par razvratite, cand puteti sa va bucurati de o piele bronzata si neteda pe tot timpul verii?

Comunicat de presa Retail jobs

Atunci cand alegem o clinica specializata in epilarea definitiva, care dispune de aparate ultraperformante special create pentru asa ceva, vom observa instalarea mai rapida a rezultatelor, fata de sistemele ieftine de proasta calitate. „Si atunci nu apare nicio economie din punct de vedere financiar. Dai pe moment mai putini bani pentru aparate care aduc rezultate slabe, iar la final cand tragi linie vei observa ca ai cheltuit de fapt acelasi buget pentru efectuarea unui numar mai mare de sedinte si ca trebuie apoi sa apelezi la o alta clinica pentru a duce procesul pana la capat”, a explicat dr. Andreea Iftimie.

Epilare definitiva cu laser sau IPL?

Majoritatea cabinetelor cosmetice ofera tehnologia IPL deoarece echipamentele sunt mai ieftine, motiv pentru care nici perfomantele nu sunt la fel de uimitoare, ca in cazul unui laser de top si bine ales.

„Ganditi-va ca un laser performant costa in jurul a 100.000 euro, in timp ce un echipament IPL costa uneori chiar si 5.000 euro. Sigur ca exista si IPL-uri de calitate, care ajung la 30.000 euro, iar clinicile de top, cum este si Coquette, detin astfel de echipamente. Desi exista aceste diferente de pret intre costurile echipamentelor, la clinicile Coquette tratamentele de epilare definitiva cu laser au pret de tratamente IPL. Cu alte cuvinte la Coquette te dai cu un Rolls Royce, dar platesti cat pentru un Logan”, a explicat dr. Andreea Iftimie.

In plus, unul din principalele dezavantaje ale epilarii IPL este faptul ca aceasta procedura este una dureroasa deoarece procesul este neselectiv si are o putere mai redusa, care se pierde in mai multe directii. Prin urmare, procedura este mai putin eficienta decat cea cu laser fiind necesare mai multe sedinte.

Cum sa nu cazi in plasa ofertelor de epilare definitiva?

• Asigura-te ca tehnicianul care iti face tratamentul este calificat si are experienta
• Asigura-te ca exista si un doctor cu care sa fi discutat istoricul tau medical (daca urmezi un anumit tratament, daca ai probleme cu tiroida). Medicamentele care contin doxiciclina de exemplu

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri