Setari Cookie-uri

Daca vrei sa duci frumusetea pe culmile perfectiunii: Cazul Adriana Lima

Adriana Lima, celebrul model al prestigiosei case de moda Victoria`s Secret nu este o exceptie

Comunicat de presa

Celebritatea nu este un lucru usor si exista multe exemple de vedete care au apelat la minunile chirurgiei estetice pentru a-si pastra un look tanar, pentru a-si infrumuseta anumite trasaturi sau pentru a schimba chiar definitiv altele. In fond, meseria le cere acest lucru pentru a ne uimi cu perfectiunea si senzualitatea lor.

Adriana Lima, celebrul model al prestigiosei case de moda Victoria`s Secret nu este o exceptie. Desi, la prima vedere, look-ul ei pare extraordinar de natural si inocent, adevarul este ca Adriana Lima a apelat la interventii estetice pentru a afisa astazi figura care aduce casei de moda milioane de dolari. Catalogata ca fiind cel mai frumos si mai sexy model, Adriana Lima este, de asemenea, unul din cele mai bine platite supermodele din lume.

Vedeta neaga zvonurile ca ar fi apelat la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati aspectul fizic, insa se pare ca ea si-ar fi marit sanii, buzele, ar fi modificat aspectul nasului si ar apela constant la injectari cu botox. Sa vedem cate din aceste zvonuri sunt reale cu ajutorul chirurgului estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Citește și:

La ce fel de interventii estetice a apelat Adriana Lima?

Marirea Buzelor
La nivelul buzelor Adrianei nu se vede o modificare majora. Se pare ca supermodelul avea buze pline si cand era mai tanara, deci nu se poate preciza cu siguranta ca a apelat la augmentarea buzelor. "Desi exista poze in care aceasta pare sa aiba buzele mai pline decat in altele, acest lucru se poate datora machiajului profesional realizat pentru diverse prezentari si filmari. De altfel, cu greu paparazzi reusesc sa capteze instantanee in care vedetele de acest rang sa nu fie impecabile", spune chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Injectari cu Botox

Adriana Lima are 32 de ani si, desi desigur o putem numi o persoana tanara, semnele de imbatranire sunt evidente la nivelul fetei, in jurul acestei varste. Se poate observa din poze ca nu exista nici cel mai fin rid pe fruntea ei si de asemenea, aspectul fetei este cat se poate de neted si impecabil. "Desi ridurile si petele de pe fata pot fi foarte usor indepartate prin prelucrarea pozelor in Photoshop, cred totusi ca supermodelul a apelat la injectarile cu Botox, probabil in cantitati foarte mici care sunt suficiente la varsta ei, pentru a-si pastra elasticitatea si fermitatea fetei", spune chirurgul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.