Setari Cookie-uri

10 Cele mai bune Masti BIO pentru regenerarea si revitalizarea PARULUI

Ingrijirea naturala, delicata, hraneste si intretine firul de par, il fortifica si previne despicarea varfurilor. Va invitam sa descoperiti masti BIO certificate pentru tratarea tuturor problemelor parului.

Pudra de Amla - tratament pentru par si ten

Pudra de Amla - tratament pentru par si ten

Masca pentru par disponibila in magazinele Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera pudra amla este obtinuta din semintele fructului Amla si este ideala pentru par, ten si corp. Pudra de Amla hraneste parul cu substante nutritive esentiale, protejeaza parul impotriva radicalilor liberi si este o sursa naturala de vitamina C,
Bogata in vitamina C, pudra de Amla este un antioxidant puternic, previne imbatranirea si caderea parului, intareste radacinile, previne incaruntirea prematura a parului si aparitia matretii. Pudra de Amla este ideala ca balsam pentru par. Utilizata in mod constant, pudra de amla confera stralucire parului si mentine culoarea parului vibranta si proaspata.Pudra de Amla amestecata cu pudra Shikakai si Reetha poate fi folosita pentru spalarea parului.

Citește și:

Utilizare:Amla pentru par
Masca pentru par - in functie de lungimea parului se amesteca 1-2 linguri de pudra de Amla cu apa calda pana cand se obtine o pasta omogena. Dupa ce se raceaste se aplica pe scalpul si pe parul umed si se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute. Se inlatura folosind doar apa.
Sampon si balsam de par - se amesteca cu apa cantitati egale de pudra de Amla, Shinkakai si Reetha si se obtine o pasta care spala si conditioneaza parul.
IMPORTANT- Pudra de Amla poate fi adaugata in special la Henna pura pentru a obtine un rosu intens. Nu se recomanda adaugarea acestei pudre la vopselele de par care contin Idigo.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.