Setari Cookie-uri

10 Cele mai bune Masti BIO pentru regenerarea si revitalizarea PARULUI

Ingrijirea naturala, delicata, hraneste si intretine firul de par, il fortifica si previne despicarea varfurilor. Va invitam sa descoperiti masti BIO certificate pentru tratarea tuturor problemelor parului.

Erboristica masca par seminte in si unt shea

Erboristica masca par seminte in si unt shea

Masca pentru par disponibila in magazinele Plafar.net

Uleiul de seminte de in bogat in vitamina F, betacaroten si omega 3 este un tratament exceptional pentru parul uscat, fragil si greu de pieptanat, pur si natural 100%. Este imbogatit cu unt de shea un ingredient cosmetic extraordinar cu proprietati nutritive regenerante si protectoare ce revitalizeaza toate tipurile de par.
• Masca restructuranta
Aplicati inainte de samponare lasand sa actioneze 20-30 minute. Repara si intareste parul degradat din cauza vopsirii sau tratamentului permanent.
• Tratament de infrumusetare
Reda parului aspectul moale, matasos si stralucitor. Dupa samponare aplicati pe parul umed. Distribuiti pe par o cantitate mica de produs si lasati sa actioneze cateva minute, apoi uscati si coafati dupa dorinta.
• Protectie si stralucire
Aplicati pe parul uscat. Protejeaza impotriva smogului si umiditatii cu actiune antiincretire. Ideal pentru varfuri despicate

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.