Setari Cookie-uri

Masti BIO care iti trateaza delicat tenul

Acnee, puncte negre, ten gras sau uscat, rozacee? Toate aceste probleme ale tenului sunt delicat tratate cu ajutorul remediilor BIO.

Masca ten antiacnee cu efect antibacterian

Masca ten antiacnee cu efect antibacterian

Ava Laboratorium va ofera cosmetice bio antiacnee si ten gras: linia de dermato-cosmetice Acne Control este recomandata tenului gras, predispus la acnee si nu contine alcool, parabeni si SLS / SLES.
Masca ten antiacnee cu efect antibacterian este recomandata pentru tenul gras, care e o problema frecventa in cazul adolescentilor si la persoanele cu varste de peste 20 de ani. Mai mult de jumatate dintre femei au un ten gras, ce necesita o ingrijire permanenta cu produse cosmetice naturale. Tenul gras are un aspect lucios si porii dilatati, fiind predispus la aparitia acneei in special in zona T (frunte, nas, barbie).

Excesul de grasime este cauzat de glandele sebacee hiperactive, in cazul modific rilor hormonale la pubertate, in timpul sarcinii, în timpul administrarii de contraceptive orale, in cazul unor factori ereditari legati de glandele sebacee si in situatii prelungite de stres.
Acneea este rezultatul supraproduc iei de sebum si hiperkeratoza la nivelul celulelor pielii. Excesul de sebum de pe piele ofer un teren propice ideal pentru bacterii, care se multiplica si pot duce la inflamatie. De exemplu punctele negre,se transformat in cosuri rosii, puroi ( acnee vulgara ). Acnea netratata la timp se poate transforma in acnee rozacee.

Citește și:

Aceste creme si masti se gasesc online AICI.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.