Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Aspectul ochilor poate influenta radical felul in care aratam. Fie ca vorbim de ochii rosi, de pleope umflate, pungile de sub ochi sau cearcanele vinetii, o privire obosita ne pozitioneaza drept persoane triste si lipsite de viata.

DJ Harra a scapat de cearcane in doar 20 de minute, iar in urmatoarele 8 luni isi poate continua meseria fara sa mai para obosita.

Ce sunt cearcanele?

Cearcanele sunt santuri de culoare mai inchisa sub ochi, pe pleoapa inferioara.

Care sunt cauzele cearcanelor?

Oboseala cronica, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, pierderea elasticitatii pielii, a grasimii, a tonusului muschilor si a masei osoase prin procesul firesc de imbatranire, culoarea inchisa data de prezenta vaselor de sange aproape de suprafata pielii sau de pigment, toti acestia sunt factori care, asociati sau nu, in timp determina chipul nostru sa para obosit, trist si lipsit de vitalitate.

La unele persoane sunt congenitale, mostenite, iar la altele apar odata cu trecerea timpului.

Chiar si in lipsa unui astfel de contex, in timp, grasimea de pe fata se subtieaza, pometii incep sa se lase, iar cearcanele apar sau se accentueaza la aproape orice persoana.

Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului, care are capacitatea de a atrage apa in locul unde este prezent si in acest fel poate umple santurile diverselor depresiuni anatomice. Procedura se realizeaza in aproximativ 20 de minute, sub anestezie locala si este foarte usor de suportat. In plus efectul este imediat, edemul si coloratiile sunt minime, iar fata poate fi machiata la scurt timp”, explica dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

Cum a scapat Dj Harra de cearcane - continuarea in pagina 2

Cum scapi de cearcane in doar cateva secunde? Toate trebuie sa stim acest truc simplu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: