Setari Cookie-uri

Ingrijirea tenului la tine acasa: 6 Aparate-TRATAMENT

UITA DE SALON! Iti propunem cele mai bune aparate pentru o ingrijire sanatoasa a tenului chiar la tine acasa! Aceste aparate-tratament vindeca acneea, reduc ridurile, inlatura punctele albe si negre, redau elasticitatea pieluu, hidrateaza in profunzime si mentin tenul tanar si sanatos.

Aparat de ingrijire personala antirid Silkn Face FX

Aparat de ingrijire a tenului Silkn Face FX antirid

Acest aparat poate fi gasit intr-o varianta noua AICI

Ce face?
- pana la 91% imbunatateste textura pielii
- pana la 89% reduce ridurile de expresie
- pana la 78% reduce marimea porilor
- elimina vizibil petele de pe piele.
Silk'n FaceFX Antirid este un dispozitiv manual ce emite lumina prin intermediul unor diode (LED), utilizate in tratamentul de intinerire a tenului, prevenire a imbatranirii, a ridurilor, imbunatatind textura pielii. FaceFX Antirid este solutia pentru un ten stralucitor si plin de vitalitate.
Este dezvoltat de catre inventatorii dispozitivelor de intinerire a pielii ce functioneaza pe baza de laser si impuls luminos si sunt folosite de medici. Silk'n FaceFX Antirid si tehnologia HF aduc cele mai performante dispozitive cosmetice in casa dvs. HF combina mai multe tehnologii intr-un sistem unic bazat pe lumina fractionala, ce poate fi utilizat acasa. HF realizeaza o sinergie intre energia ce da calcura si vindeca si energia optica, aceste doua tipuri combinandu-se pentru a da rezultate pe termen lung, obtinute pana acum in clinicile de specialitate.
Terapia cu lumina rosie LED si-a demonstrat capacitatea de a diminua aparitia ridurilor si a liniilor fine, precum si de a imbunatati textura pielii, culoarea tenului si tonusul acestuia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.