Setari Cookie-uri

7 Remedii BIO pentru toate problemele parului

Varfuri despicat, matreata, par uscat, fir subtire sau cadere excesiva a parului? Descopera remediile pe baza de plante care actioneaza intens, delicat, fara efecte adverse sau substante toxice.

Henna neutra

Henna neutra

Produs disponibil in magazinele mall-bio.ro

Mall-BIO va ofera pudra de henna neutra (Senna /Cassia) este indicata pentru toate tipurile de par, pentru toate culorile de par. Nu coloreaza parul, se foloseste ca tratament de infrumusetare. Dupa o singura utilizare se observa diferenta: henna neutra intareste parul si ii confera stralucire, volum si un aspect mai sanatos. Utilizata de 2 ori pe luna, henna neutra restabileste sanatatea parului stresat de tratamentele chimice si-i confera stralucire.
Henna neutra este recomandata in mod special pentru parul decolorat si pentru parul blond. Culoarea hennei neutre este galben auriu deschis. Utilizata in mod frecvent, henna neutra accentueaza reflexele aurii ale parului blond sau deschis la culoare.
Henna neutra este folosita de secole pentru tratarea unor afectiuni ale scalpului, de exemplu pentru micoze la nivelul scalpului, etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.