Setari Cookie-uri

Uleiuri-TRATAMENT care-ti regenereaza PARUL

Uleiurile sunt tot mai apreciate de stilisti pentru efectele lor de refacere a structurii firului de par, iar terapeutii recomanda in diverse preparate utilizarea uleiurilor de par pentru tratarea a numeroase afectiuni ale scalpului, cum ar fi caderea parului, matreata etc.

Uleiuri pentru par: uleiul de ARGAN

Uleiul de argan actioneaza delicat asupra firului de par, fiind indicat inclusiv persoanelor cu par gras. Necesita un timp de actiune mai lung, aproximativ o ora si jumatate lasat pe par.

Uleiul de argan nu incarca parul, nu ingroasa firul de par, insa il hraneste in profunzime si previne aparitia firelor despicate. Stimuleaza cresterea parului si poate fi folosit doar pe varfurile parului, actionand destul de puternic.

uleiuri de par

Uleiuri pentru par: uleiul de JOJOBA

Uleiul de jojoba este ideal daca ai probleme cu scalpul, pentru ca acest ulei prezinta o formula moleculara cu totul speciala: se aseamana foarte mult cu structura grasa, naturala a pielii noastre. De aici si intrebuintarile sale multiple in ingrijirea pielii, a tenului si a scalpului.

Daca ai scalp sensibil, par fin si delicat, matreata ori suferi de descuamari, caderea parului, uleiul de jojoba poate deveni un adevarat tratament natural pentru tine.

Citește și:

Foto: beneficiile uleiurilor de par - shutterstockc.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.