Setari Cookie-uri

FARA riscuri de CANCER la san: 10 Deodorante NATURALE

Substantele toxice din deodorante se pot absorbi prin piele, la nivelul axilei, reprezentand un factor de risc pentru glanda mamara, foarte sensibila. Astazi nu mai este un mister faptul ca deodorantepe pot creste riscul de cancer la san. Iti propunem o gama pentru toate gusturile, dar si pentru toate tipurile de piele - alege un deoderant natural care iti ingrijeste piele si nu constine substante toxice.

Piatra de Alaun DEO STICK

Piatra de Alaun DEO STICK

Produs disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera PIATRA DE ALAUN (Potassium alum), un mineral natural, hipoalergenic, cu proprietati antibacteriene, astringente si hemostatice. Inhiba dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosurilor neplacute, prin formarea la nivelul pielii a unui film invizibil de saruri minerale. Nu prezinta niciun risc pentru sanatate fiind un produs 100% natural.
Piatra de Alaun este un mineral alb-translucid, inodor, care provine din minele de Alaun din Siria. A fost folosita inca din antichitate in Europa, Thailanda, Philipine si multe alte locuri din Asia, proprietatile sale fiind observate si recunoscute pe parcursul a sute de ani.
Piatra de Alaun stick este obtinuta prin taierea si slefuirea pietrei de Alaun brute extrasa din mina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.