Setari Cookie-uri

10 Sapunuri NATURALE fara substante toxice

Sapunurile naturale curata delicat pielea, o hranesc si o intineresc folosind proprietatile extraordinare ale uleiurilor naturale si plantelor medicinale.

Sapun exfoliant Cafe Papillons, cu menta si cafea

Sapun exfoliant Cafe Papillons, cu menta si cafea

Sapun disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

Pentru acest sapun am ales o combinatie speciala de ingrediente care sa iti revigoreze pielea si sa ti-o hraneasca. "Café et Papillons" este un perfect Ying and Yang. Partea mulatra, care contine cafeaua, este un alint pentru piele, pentru ca iti va stimula circulatia, ajutand la eliminarea apei si a grasimilor din tesuturi, diminunand astfel aspectul de coaja de portocala. Fiind si usor abraziva si emolienta, caci contine cafea proaspat macinata si argila alba, va ajuta celulele de la suprafata epidermei sa fie oxigenate, conferindu-le un aspect usor stralucitor si fin. Totusi, sapunul nu este puternic abraziv, fiind ingaduitor cu orice zona a pielii. Pretioasa cafea ajuta de asemenea si la eliminarea mirosurilor neplacute, este recomandat sa-l folositi dupa ce ati gatit bunatati in bucatarie cu usturoi, peste sau ceapa.
Partea Yang este luminoasa si neabraziva, de un crem placut, contine doar argila alba imbunatatita cu ulei esential de menta si ylang-ylang. Acestea din urma amplifica efectul energizant al cafelei si stimuleaza circulația sangelui. Pielea va scartai dupa ce vei folosi sapunul Déjà Vu "Café et Papillons", fiind pregatita pentru a absorbi crema de corp cu care va rasfatati pielea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.