Setari Cookie-uri

8 Produse BIO pentru ACNEE

Iti propunem produse BIO testate dermatologic care trateaza delicat acneea, punctele negre si echilibreaza functiile tenului gras sau sensibil.

Crema de zi anti-acnee matifianta

Crema de zi anti-acnee matifianta

Produs disponibil in magazinele TinaR.ro

Crema naturala antiacnee pentru ingrjirea tenului pe timpul zilei face parte din linia de dermato-cosmetice naturale Acne Control, care nu contine alcool, parabeni si SLS / SLES si este recomandata pentru tenul gras predispus la acnee.
Acneea este rezultatul supraproductiei de sebum si hiperkeratoza la nivelul celulelor pielii. Excesul de sebum de pe piele ofera un teren propice ideal pentru bacterii, care se multiplica si pot duce la inflamatie.De exemplu punctele negre,se transformat in cosuri rosii, puroi ( acnee vulgara ). Acnea netratata la timp se poate transforma in acnee rozacee.
Crema naturala de zi antiacnee este o crema antibacteriana pentru tenul gras si acneic bogata in uleiuri esentiale cu proprietăţi antibacteriene şi hidratante, ce ajuta la reducerea secretiei de sebum. Crema naturala antiacnee Acne Control nu contine parabeni.
Extrasul de Enantia Chlorantha si acid oleanolic, in combinatie cu uleiurile esentiale naturale, normalizeaza activitatea glandelor sebacee. Crema micsoreaza porii dilatati, asigura un nivel adecvat de hidratare al pielii, o hraneste in mod eficient si da un aspect mat tenului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.