Setari Cookie-uri

10 Masti NATURALE care accelereaza cresterea parului si trateaza problemele scalpului

Mastile pentru par pe baza de plante ingrijesc delicat scalpul si trateaza problemele acestuia. Mastile naturale pentru par sunt indicate in cazul tulburarilor de sebum, matreata, par uscat sau gras, par obosit, fragil, vopsit, subtire sau pentru accelerarea cresterii acestuia. Descopera 10 produse naturiste de ingrijire a parului si alege ceea ce ti se potriveste cel mai mult.

Masca par ulei argan

Masca par ulei argan

Masca de par poate fi achizitionata de AICI

Este ideal pentru toate tipurile de par .Produsul poate fi folosit zilnic . Uleiul de Argan marocan ofera luminozitate parului dumneavoastra si il face matasos. Uleiul de argan este originar din Maroc si are proprietati de hidratare , hranire si de restructurare actionand totodata ca antioxidant. In afara de Uleiul de Argan produsul cosmetic mai contine Ulei de In si Ulei de Rogoz care ajuta la hranirea parului tocit sau agresat de factorii externi din mediul inconjurator, prevenindu-se in acest fel deteriorarea.
Prin folosirea constanta a Mastii, parul va fi hranit de la radacina pana la varfuri , pastrandu-si nealterata starea de sanatate precum si stralucirea naturala. Formula Mastii permite o pieptanare usoara si previne incarcarea cu electricitate statica a parului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.