Setari Cookie-uri

10 Tratamente naturale pentru toate problemele PARULUI

Caderea parului, atreata, problemele parului gras sau uscat, firele despicate si problemele parului vopsit - toate aceste neplaceri isi gasesc remediile in natura.

Tratament antimatreata cu mustar brun

Tratament antimatreata cu mustar brun

Tratament disponibil AICI

BIO-Cosmetics va ofera uleiul de par Khadi cu mustar brun, un tratament antimatreata ce regleaza productia de sebum, elimina matreata si stimuleaza cresterea parului. Spre deosebire de sampoanele antimatreata, uleiul antimatreata Khadi previne reaparitia matretii, nu permite inmultirea microorganismelor responsabile de aparitia matretii. Uleiul antimatreata contine plante ayurvedice si este indicat si in caz de scalp uscat sau care se descuameaza.
Uleiul de mustar brun este un excelent tonic pentru par ce regleaza productia de sebum, schinduful contribuie la eliminarea matretii si previne descuamarea scalpului, uleiul esential de lamaie mentine scalpul curat, Uleiul de neem are proprietati antifungice si antibacteriene. Uleiul dearbore de ceai are proprietati antifungice si contribuie la eliminarea matretii. Camphorul mentine scalpul curat si sanatos. Uleiul de susan si vitamina E hidrateaza si catifeleaza parul prevenind ruperea firelor de par si despicarea varfurilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.