Cum sa scapi de CELULITA: metoda INCREDIBILA!

Celulita nu este tocmai usor de invins, ci reprezinta o adevarata provocare! Dispare greu, necesita mai multe metode asociate pentru a o indeparta si adesea cere multa rabdare si perseverenta.

Exista insa o metoda care presupune urmarea a 3 pasi, metoda ce reuseste in peste 90% din cazuri si dureaza intre 3 si 5 luni. Inainte de toate, trebuie sa stii ca aceasta metoda se aplica in special primelor stadii de celulita, dar poate functiona si pentru stadiile 3 si 4 ale celulitei, insa va trebui sa o urmezi mai mult timp.

Care sunt stadiile celulitei?

  • Celulita usoara, incipienta. Acest stadiu nu se observa cu ochiul liber la nivelul pielii nici in stare de repaus, nici in miscare. Ceea ce se poate observa insa este o usoara pierdere a fermitatii si elasticitatii pielii, iar daca aceasta se strange intre degete (cel mai bine se vede la nivelul coapselor) se poate observa aspectul de “coaja de potocala”.
  • Celulita medie reprezinta stadiul in care aceasta devine vizibila. Pielea isi pierde si mai mult elasticitatea si fermitatea, iar straturile subcutanate isi incep degradarea, se destrama, motiv pentru care in timpul miscarii pielea se misca odata cu straturile subiacente, dand aspectul gelatinei. “Coaja de portocala” incepe sa fie vizibila, insa nu are aspectul caracteristic, deosebit de respingator.
  • Celulita profunda: straturile subcutanate sunt degradate, celulele adipoase sunt marite in volum, excretia lor este ingreunata prin acumularea de toxine locale, ceea ce ingreuneaza si mai mult epurarea deseurilor celulelor grase, toxinele se acumuleaza din ce in ce mai mult, apar si elemente inflamatorii, edem local, vascularizatia devine foarte slaba, aspectul pielii de coaja de portocala este evident, pielea parand ca ofilita. Este stadiul ce il precede pe cel grav si trebuie luate masuri urgente.
  • Celulita grava: pielea este foarte afectata, celulele grase s-au spart ceea ce a dus la formarea unor noduli grasi si au atras local celule inflamatorii, apare un proces inflamator, straturile profunde sunt grav afectate, circulatia locala este aproape compromisa.

scapa e celulita

Metode pentru a scapa de celulita fara sa mergi la salon

Ce sa mananci ca sa scapi de celulita – dieta anticelulitica

Poate mai degraba ar trebui sa spunem ce sa NU mananci ca sa scapi de celulita. Din pacate dieta nu este suficienta pentru eliminarea celulitei, dar este obligatorie, adica fara acest pas nu scapi de „coaja de portocala”.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri