Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de CELULITA: metoda INCREDIBILA!

Celulita nu este tocmai usor de invins, ci reprezinta o adevarata provocare! Dispare greu, necesita mai multe metode asociate pentru a o indeparta si adesea cere multa rabdare si perseverenta.

Cateva reguli nutritionale cu „efect anticelulitic”:

  • Nu consuma: Ulei sau preparate care contin ulei. Nu te teme ca dispar grasimile din alimentatie, ai voie insa sa consumi seminte si nuci de orice fel, cu contidia sa nu fie copate sau preparate termic. Este evident ca nu vei pune ulei in salate, nici in mancare si vei evita sa comanzi mancaruri cu sos, maioneza etc.
  • Nu ai voie dulciuri cu creme si foietaj, dar poti consuma ciocolata neagra.
  • Inlocuieste zaharul cu mierea;
  • Inlocuieste orice lichid din zi cu apa plata, mai putin cafeaua de dimineata.
  • La cina vei consuma doar supa/ciorba, fara paine;
  • Este permis un fruct la 2 zile;
  • Poti consuma in schimb carne (nu prajita, doar nu ai voie ulei) si legume din belsug;
  • Poti consuma un ou la 3 zile, de preferat ou de prepelita.

Citeste aici o varianta de dieta rapida anticelulitica – dieta ce poate fi urmata oricand.

Citește și:

Regula lui 10 – miscarea

Se numeste regula lui 10 pentru ca vei face cate 10 exercitii dupa cum vei afla mai jos.

scapa e celulita

De fiecare data cand utilizezi toaleta va trebui sa consideri ca, asa cum este necesar sa te speli pe maini, este necesar sa faci si urmatoarele exercitii:

  • 10 genuflexiuni cu coborarea bazinului doar pana la nivelul genunchilor si nu pana jos, iar bratele sunt ridicate catre tavan.
  • Daca te supara si celulita de la nivelul bratelor, atunci asociezi 10 flotari la perete, cu corpul inclinat si privirea in tavan.

Masajul de la dus

Acest masaj este un punct cheie in lupta contra celulitei. Ai nevoie de o perie anticelulitica, indicat este sa alegi o varianta mai agresiva. Prepari o lotiune din zeama de la 3 lamai, 2 linguri de otet de mere, o lingura de ulei de eucalipt, 30 ml vitaina A uleioasa (un flacon de la farmacie), 30 ml vitamina E cosmetica si ulei extravirgin de jojoba – 100 ml. Se depoziteaza intr-un recipient de sticla inchis la culoase si se pastreaza la frigider.

Citește și:

Se va face masaj cu acest amestec la finalul fiecarui dus, cand porii pielii sunt dilatati. Este important sa stai in pozitie de semigenuflexiune si apoi sa incepi masarea zonelor afectate de celulita, utilizand peria si amestecul de mai sus. In aceasta pozitie vei simti musculatura contractata, putand masa intocmai doar stratul celulitic, ceea ce va accelera efectul masajului. Este indicat sa insisti pana pielea se inroseste si masajul devine dureros. Clatesti apoi cu apa pielea, fara sa utilizezi sapun sau gel de dus. Chiar daca pielea ramane usor uleioasa, uleiurile continua sa actioneze si dupa masaj.

Foto: celulita, before and after - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.