Setari Cookie-uri

10 Cele mai bune uleiuri NATURALE pentru TENUL tau

Cele mai bune ingrediente din natura pot fi aliatii tai in ingrijirea tenului. Iti prezentam mai jos uleiuri care ingrijesc delicat si trateaza eficient afectiunile tenului, avand totodata efect antiimbatranire si hidratant. In functie de problemele pe care le ai sau vrei sa le previi la nivelul tenului, poti alege din paginile acestui articol uleiurile care ti se potrivesc. Aceste uleiuri sunt potrivite atat pentru ten uscat, cat si mixt sau normal. Vei descoperi si beneficiile pe care uleiurile naturale pentru ten le prezinta.

Beneficiile Unt de Shea

Unt de Shea

Untul poate fi achizitionat de AICI

Unt de Shea pentru fata si buze: este un foarte bun hidratant si se poate transforma cu usurinta in cel mai bun prieten al tau, mai ales pentru tenul uscat si sensibil. In plus, ridurile vor deveni mai putin vizibile.Pe buzele uscate sau crapate aplica in fiecare zi un strat subtire de unt de Shea, iar buzele tale vor deveni din nou moi si catifelate.
Unt de Shea pentru vergeturi, in timpul sarcinii si alaptarii: Datorita vitaminelor din compozitie, untul de Shea previne si trateaza vergeturile daca este folosit cu regularitate. Fiind un produs 100% natural, poate fi folosit fara probleme in timpul sarcinii, deoarece nu contine niciun element daunator bebelusului.
Unt de Shea pentru calmarea arsurilor solare, dar si inainte de soare, datorita factorului de protectie UV.
Untul de Shea este foarte eficient pentru psoriazis, dermatite, eczeme, eruptii cutanate, piele iritata, cicatrici si dureri musculare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.