Setari Cookie-uri

Din ingrediente naturale: produse pentru ingrijirea tenului

Aloe vera, acai berry, namol de la Marea Moarta sunt doar cateva din ingredientele naturale pe care aceste produse le contin. Deoscopera cum actioneaza la nivelul tenului si beneficiile pe care le prezinta asupra pielii.

Unt de Shea BIO

Unt de Shea BIO

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul Bio-cosmetics.ro - cosmetice naturale

Un copac care creste in savanele din vestul Africii ne ofera acest produs extraordinar, supranumit si "aurul femeilor".
Bogat in minerale si in vitaminele A, D, E si F, untul de Shea este intre cele mai utilizate produse in industria cosmetica.
Vitamina A stimuleaza formarea de noi tesuturi, elimina celulele moarte si accelereaza procesul de cicatrizare. Asigura elasticitate si finete pielii, previne aparitia ridurilor, favorizeaza regenerarea si protejeaza pielea impotriva deshidratarii.
Vitamina D creste absorbtia si favorizeaza retentia calciului, avand o foarte buna actiune calmanta in acelasi timp.
Vitamina E are cel mai important rol impotriva imbatranirii. Fiind un foarte puternic antioxidant, impiedica oxidarea acizilor grasi nesaturati din structura peretilor celulari. Protejeaza totodata impotriva radicalilor liberi, responsabili de distrugerea ADN-ului celular, pierderea elasticitatii si aparitia ridurilor.
Vitamina F ajuta la mentinerea permeabilitatii normale a membranelor celulare, arde grasimile saturate si asigura sanatatea pielii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.